Thursday, August 23, 2007

ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ!


Αιτήσεις μεταναστών χωρίς αντίκρισμα...

Την παραλαβή αιτήσεων, για άδεια παραμονής χιλιάδων μεταναστών που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις νομιμοποίησης καταγγέλλει το Εργατικό Κέντρο Αθήνας. Μετά έρευνα σε δήμους της Αττικής διαπιστώθηκε ότι οι αιτήσεις γίνονται δεκτές με την καταβολή 150 ευρώ και στους μετανάστες χορηγείται βεβαίωση κατάθεσης αίτησης που δεν έχει καμιά περαιτέρω νομιμοποιητική ισχύ. Η απόρριψη των αιτήσεων από την Περιφέρεια δεν συνοδεύεται με επιστροφή των 150 ευρώ. Το ΕΚΑ αιτεί να ενημερώνονται οι μετανάστες από τους δήμους ότι δεν πληρούν τα κριτήρια νομιμοποίησης.


ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 23.08.07

Wednesday, August 22, 2007

7182 ΝΕΚΡΟΙ !!!

ΣΤΙΣ ΝΑΡΚΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ
ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΚΡΥΒΕΤΑΙ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥ


List of 7182 documented refugee deaths through Fortress Europe

Ο τυχαίος θάνατος ενός...

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ 21/8/07

Ο Τόνι δεν είχε κανένα λόγο να πηδήξει από το μπαλκόνι και μάλιστα με το κεφάλι. Οι αστυνομικοί που τον καταδίωκαν βγήκαν μαζί του στη βεράντα της καφετέριας και τον έσπρωξαν». Άλλη διάσταση στην υπόθεση του τραγικού θανάτου του 27χρονου Νιγηριανού μικροπωλητή Τόνι Ονουάχα στην Καλαμαριά δίνει η καταγγελία συγγενών και συμπατριωτών του: όπως υποστηρίζουν, οι διώκτες του ήταν αυτοί που τον έριξαν στο κενό.

Wednesday, August 08, 2007

PEOPLE GLOBAL ACTION

Peoples Global Action European Preparation Meeting in Thessaloniki
19th - 21st of October 2007

http://europe.pgaconference.org/

Saturday, August 04, 2007

ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΠΑΛΑ...



ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ: διαβάστε περισσότερα εδώ!

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ....

Ρύθμιση-δώρο για τις ΠΑΕ
Κοινή συναινέσει Ν. Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ

Υπό τον φόβο του πολιτικού κόστους και με τον χρόνο προς τις εκλογές να μετράει αντίστροφα, Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ ψήφισαν χθες, κοινή συναινέσει, προκλητική τροπολογία μέσω της οποίας ρυθμίζονται για μια ακόμη φορά τα τελευταία χρόνια χρέη των ΠΑΕ προς το Δημόσιο. Η ρύθμιση μπορεί να χαρακτηρίσθηκε «εξευτελιστική και απαράδεκτη» από τη μείζονα αντιπολίτευση, όμως υπερψηφίστηκε από τους βουλευτές της. Κατά της τροπολογίας τάχθηκαν, αντιθέτως, ΚΚΕ και Συνασπισμός.


Καθημερινή 3-8-07